Resultats de la reunió!

Acte: Reunió d’usuaris

Lloc: Associació Sociocultural Ibn Batuta (C/ Sant Pau, 82)

Dia: 31/5/13

Hora: 19:30

Assistència: 16 persones

La secretaria del Banc del Temps del Raval s’ha renovat amb una nova oficina d’atenció als usuaris al mateix carrer de Sant Pau 82. Des d’allà es centralitzarà la informació dels intercanvis de serveis i els usuaris podran deixar i agafar les fulles d’hores dels talonaris. Encara l’estem arreglant, per tenir-la completament preparada per començar la nova temporada amb força!

En la primera reunió d’usuaris d’aquesta nova etapa s’ha explicat el funcionament del Banc del Temps, deixant clar que no es tracta d’un projecte de voluntariat si no que són serveis per a la comunitat d’usuaris que es paguen amb hores.

S’han recordat les Ofertes i Demandes del Banc del Temps del Raval. La llista actualitzada amb aquestes Ofertes i Demandes s’enviarà als usuaris. Alguns usuaris també s’han ofert per fer Tallers que se sumen als que ja estaven programats:

-Taller d’ “Amics per la Pau” sobre la no-violència

-Taller de Pintura sobre tela

-Taller de Brodats (Amigurumi)

-Taller de Dansa

-Taller de Salut. Prevenció de la tuberculosi

-Taller de Seguretat Informàtica

-Taller de Cuina del Món

Finalment, els assistents a la reunió han preguntat sobre la protecció de dades personals. Així, a la primera llista d’usuaris que enviarà el Banc del Temps del Raval només apareixerà el nom i el número de soci, tot deixant que siguin els propis socis els que decideixin si compartir el seu telèfon o e-mail o no.

 

********************************************************************

Acto: Reunión de usuarios

Lugar: Asociación Sociocultural Ibn Batuta (C/Sant Pau, 82)

Día: 31/05/13

Hora: 19:30

Asistencia: 16 personas

La secretaria del Banco del Tiempo del Raval se ha renovado con una nueva oficina de atención al usuario en la misma calle Sant Pau 82. Desde allí, se centralizará la información de los intercambios de servicios y los usuarios podrán dejar y coger las hojas de horas de los talonarios correspondientes.

En la primera reunión de usuarios de esta nueva etapa se ha explicado el funcionamiento del Banco del Tiempo, dejando claro que no se trata de un proyecto de voluntariado sino que son servicios para la comunidad de usuarios que se pagan con horas.

Se han recordado las Ofertas y las Demandas del Banco del Tiempo del Raval. La lista actualizada con estas Ofertas y Demandas se enviará a los usuarios. Algunos usuarios también se han ofrecido para hacer Talleres que se suman a los que ya estaban programados:

- Taller de Amigos para la Paz sobre la no-violencia.

- Taller de Pintura sobre tela.

- Taller de Bordados (Amigurumi)

- Taller de Danza.

- Taller de Salud. Prevención de la tuberculosis.

- Taller de Seguridad Informática.

- Taller de Cocina del Mundo.

Finalmente, los asistentes a la reunión han preguntado sobre la protección de datos personales. Así, a la primera lista de usuarios que enviará el Banco del Tiempo del Raval sólo aparecerá el nombre y el número de socio, dejando a elección del usuario si éste quiere facilitar su número de teléfono y su e-mail o no.